ANKARA HAVA DURUMU6°C Sisli

2019 Yılı Askıya Alma İşlemleri ile İlgili Üyelerimize Önemli Duyuru!!!

174 sayılı TOBB Kanunu’nun 10.Maddesi 3. Fıkrası; “İçinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan itibaren adresleri ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri, Oda Yönetim Kurulu kararıyla, meslek grupları ve seçmen listelerinden silinir; aidat tahakkukları durdurulur. Bu fıkra hükmünün gereğinin her yılın Ocak ayı içinde yerine getirilmesinden Oda Yönetim Kurulu sorumludur.”  hükmünü amirdir.

Bu çerçevede, 2017 ve 2018 yıllarında tahakkuk eden aidat borçlarını ödememiş olan üyelerimizin28 Ocak 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aidat borçlarını ödemeleri, adres ve durumları tespit edilememiş olan üyelerimizin de güncel adres ve durumlarını tescil ettirerek Odamıza bildirmeleri gerekmektedir.

Aksi takdirde, söz konusu yasa gereği yukarıdaki yükümlülüklerini yerine getirmeyen üyelerin kayıtları askıya alınarak; üye isimleri meslek gruplarından ve seçmen listelerinden silinecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.