ANKARA HAVA DURUMU20°C Hafif Sağanak Yağışlı

Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı

galeri-avrupa-birligi-isletmelerin-ve-kobilerin-rekabet-edebilirligi-cosme-programi

Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı

Avrupa Birliğinin, “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)” kapsamında, “Sürdürülebilir Bir Moda Endüstrisi için İnovasyon Uygulamalarına Hız Kazandırma” konulu proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu proje çağrısının amacı, Avrupa Moda endüstrisinin rekabet edebilirliğini artırmak ve endüstrinin çevreci yapısını “KOBİ’lerin kapasitesini destekleyerek” güçlendirmektir.

Son başvuru tarihi 17 Aralık 2019 olan proje teklif çağrısına, proje başvuru dokümanları ve rehberine, Avrupa Komisyonunun (https://ec.europa.eu/easme/en/sectioni/cosme/cos-circfash-2019-3-02-innovation-applications-sustainable-and-circular-fashion-industry) internet sayfasından ulaşılabilmektedir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme idaresi Başkanlığı (KOSGEB), programın ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir.