ANKARA HAVA DURUMU22°C Parçalı Bulutlu

BAŞKAN SAKARYA VE ODA-BORSA BAŞKANLARINDAN DEMOKRASİYE TAM DESTEK

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğündeki oda ve borsa başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek istişarede bulundu. Ziyarette Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’da yer aldı.

Hisarcıklıoğlu, “Ülkemizin tüccar, sanayici ve üreticileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz” diye konuştu.

Başbakanlık’ta düzenlenen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yıldırım’ a, reel sektörün güçlenmesi ve rekabet gücünün artması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eti. İstişareye verilen önemin iş dünyasının şevkini artırdığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Şimdi sizin liderliğinizde, hükümetimizin, ekonomiye odaklanıp, büyüme ve reform alanında yeni bir sıçrama başlatacağına inanıyoruz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oda ve borsa başkanları ile istişare toplantısında bir araya gelerek konuşma yaptı. ( Cumhurbaşkanlığı / Murat Çetinmühürdar - Anadolu Ajansı )