ANKARA HAVA DURUMU24°C Çok Bulutlu

Başkan Sakarya’da Sporculara Tam Destek!

Polatlı Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mustafa Gündoğan ve Teknik Direktörü Ali Kabasakal, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Mesut Aşgın, Ali Rıza Ovacık, İsmail Bozdağ, Hüseyin Barış ve Selçuk Çevikoğlu’nu ziyaret etti.

esentepe 3

Spora ve sporcuya daima destek olduklarını belirten Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya,’’ Takımları profesyonel liglere taşımak için bir temel gerekmektedir. Bu temel de Amatör liglerden geçmektedir. Elimizden geldiğince ilçemizin spor takımlarına ve sporcularına destek oluyoruz.  Sizlere bu verilen desteğin karşılığı geldikçe desteklerimiz daha da artacaktır. Anlamlı hediyeleriniz ve ziyaretiniz için teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

Polatlı Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mustafa Gündoğan ise, ‘’ Bizlerin her daim arkamızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Daha da başarılı olmak için elimizden geldiğince çabalayacağız. ‘’ dedi.

1. Amatör kümede şampiyonluk kazanan Polatlı Gençlik Spor yönetimi kazandıkları kupayı Başkan Ulvi Sakarya’ya hediye etti. Aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bozdağ’a da isminin yazılı olduğu Esentepe Spor forması hediye edildi.