ANKARA HAVA DURUMU20°C Hafif Sağanak Yağışlı

Güncel

DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İLE İHRACAT KAPILARINI AÇALIM

Polatlı Ticaret Odası düzenlediği seminerler ile üyelerine farklı konular hakkında kapılar açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun katılım ile gerçekleştirdiği müşteri ilişkileri eğitiminin ardından bu kez de dış ticaret eğitimi ile uluslararası alanlarda yapılacak ticari alışverişlerde izlenmesi gereken yol hakkında önemli bilgiler verilecek.

SON HALİVCSSSD

6 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’de Polatlı Ticaret Odası eğitim salonunda düzenlenmesi planlanan eğitimde Ticaret Bakanlığında görevli 3 önemli isim tarafından dış ticaret konusunda  bilgilendirme yapılacak. İhracat Genel Müdürlüğü, İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım ÇALIŞ tarafından  İş Dünyası İçin Uluslararası Ticari Bilgiye Erişim konusunda bilgiler verilecek. İhracat Genel Müdürlüğü, İhracatı Geliştirme Uzmanı Ebru GÜLSOY ROJAS ATENCIO Ebru GÜLSOY ROJAS ATENCIO tarafından; İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları,Türk Ürünlerinin Yurt dışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi gibi önemli konular hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılacak. Gümrükler Genel Müdürlüğü, Ticaret Uzmanı Günay MUTLU tarafından İhracatta Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılacak.