ANKARA HAVA DURUMU29°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Dördüncü Akreditasyon İstişaresi Odamızda Gerçekleşti

3 1Dördüncüsü Odamızda gerçekleşen Ankara Oda/Borsa İstişare Toplantısına; Ankara Sanayi Odası,Ankara Ticaret Borsası,Beypazarı Ticaret Odası,Çubuk Ticaret Borsası,Haymana Ticaret Borsası ve Polatlı Ticaret Borsası’ndan Genel Sekreterler,Genel Sekreter Yardımcıları,Akreditasyon Sorumluları ve Kalite Yönetim Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.20 kişinin katılımıyla gerçekleşen İstişare Toplantısında; Oda ve Borsalar üye etkinlikleri,yürütülen projelerin paylaşımı,iyi uygulama örnekleri,il ve ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri,üye memnuniyeti uygulamasına göre yapılan iyileştirme çalışması örneklerini paylaştı.

1. İstişare Toplantısına ev sahipliği yapan odamızın ardından, 5. Ankara Oda/Borsa İstişare Toplantısı’nın 2019 Şubat Ayında,Ankara Ticaret Borsası’nda yapılması planlanmaktadır.