ANKARA HAVA DURUMU9°C Sağanak Yağışlı

HALK EKMEK GENEL MÜDÜRÜ GÖKŞİN’DEN TİCARET ODASINA ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş Genel Müdürü Saim Fahrettin GÖKŞİN, Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan YILMAZ Polatlı Ticaret Odasını  ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

1

Ziyarette Polatlı’nın sosyo-ekonomik özellikleri ve ticari hayatının yanı sıra ilçe vatandaşlarının daha ucuz ekmek tüketebilmeleri için ilçeye getirilmesi planlanan halk ekmek için yapılması gerekenlere ele alındı. Özellikle un üretimi yapan Polatlı Ticaret Odası üyelerinin halk ekmek için yapabilecekleri çalışmaların değerlendirildiği görüşme sonrası, Halk Ekmek A.Ş Genel Müdürü Saim Fahrettin GÖKŞİN somut adımların atılmasında birlikte yapılacak çalışmalar için Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ile tekrar görüşeceğini belirtti.

2

Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” İlçe vatandaşlarımızın uzun zamandan bu yana gündeminde olan Halk Ekmeğin Polatlı’da da satılması için yapılabilecekler konusunda bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Un üretimi yapıp odamıza kayıtlı olan firmalarımızda bu konuda gereken neyse onu yapacaktır. Bizde firmalarımızla gerekli görüşmeleri yapacağız. Polatlı’nın menfaatine olan her projede Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Halk Ekmek ile işbirliği yapabileceğimizi Genel Müdürümüz ile fikir birliği sağladık.İnşallah önümüzdeki günlerde tekrardan bir toplantı yapacağız. ” dedi.

KLM

Genel Müdür GÖKŞİN’in odamıza ziyaretinde ; İyi Parti İlçe Başkanı Mürsel Kömez, CHP ilçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, İyi parti belediye meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri refakat etti.