ANKARA HAVA DURUMU9°C Parçalı Bulutlu

HASSAS DAVRAN, EVİNDE KAL POLATLI !!!

yönetim kurulu başkanı Ulvi Sakarya

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya; Tüm dünya ile birlikte, Türkiye’de mücadele edilen korona virüsü (COVID-19) salgınına karşı başlatılan “evinde kal” çağrısına ilçemiz vatandaşlarının da azami derecede hassasiyet göstermesi konusunda uyarıda bulundu.

Özellikle hafta sonunu sosyal etkinliklerle geçirmeyi planlayan vatandaşların bu etkinliklerini ileri bir tarihe ertelemesini rica eden Başkan Sakarya ; “Vatandaşlarımızın birçoğu evinden dışarı çıkmamayı sosyal çevresini kısıtlamayı kendi sağlığı ve sevdiklerinin sağlığı için hayatının merkezine koysa da, az da olsa bir kesim durumu biraz daha az ciddiye alıyor diyebiliriz. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya ve evinden çıkmamaya davet ediyorum.  Azami derecede hassasiyet gerektiren  bu günlerde  herkes özverili davranır, elinden geleni en üst düzeyde yaparsa  sorunu daha hızlı bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum.” dedi.

ZARURİ İHTİYAÇLARIMIZ DIŞINDA DIŞARI ÇIKMAYALIM

Başkan Sakarya açıklamasının devamında ; ”  İlçe vatandaşlarımıza çağrımızdır, dünyada küresel krize dönüşen salgın maalesef ülkemizde de gün geçtikçe hızlıca yayılmaktadır. Ülkemizde Sağlık Bakanlığının korona virüsüne karşı başlatmış olduğu önlemlere ek olarak sosyal medyada yayılan ‘evinde kal’ çağrısına Polatlı halkı olarak daha hassas olmanızı bekliyoruz. Bu salgının ilçemizde etkisini göstermemesi adına özellikle yaşlı vatandaşlarımızın ve tüm halkımızın zaruri ihtiyaçları olmadığı sürece evinde kal çağrılarına uymalarını rica ediyoruz. Önce kendi sağlımız sonra sevdiklerimizin sağlığı için evimizde kalmalıyız. ” dedi.