ANKARA HAVA DURUMU22°C Parçalı Bulutlu

“Her Apartman İle Bir Üniversite Öğrencisi Okutuyoruz”

Türkiye Yardım Severler Derneği Polatlı Şubesi, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’ya ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında “Her Apartman İle Bir Üniversite Öğrencisi Okutuyoruz” adlı Sosyal Sorumluluk Proje’ lerine değinen Dernek görevlileri ; “Bu proje sayesinde, dar gelirli ailelerin maddi yetersizliği nedeniyle öğrenim görmekte zorlanan ve belki de yakın zamanda okulu bırakmak zorunda kalacak olan üniversite öğrencilerimize eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı amaçlıyoruz. Geleceğimizin garantisi gençlerimizin meslek sahibi, ufku açık bireyler olarak yetişmelerine imkan tanımayı, sorumluluğumuz olarak görüyoruz.”dedi.
Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ise “Çocuklarımıza yatırım yapmak bizim için çok önemli. Eğer bir çocuğumuzun dahi eğitimine katkı sağlayabiliyorsak, bir çocuğumuzun bile gelecek ile ilgili hayallerini yeşertmeyi başarabiliyorsak biz mutlu oluruz. Bu çocuk belki de gelecekte ülkemize, şehrimize, tüm insanlığa çok büyük katkılar sağlayacaktır. En azından kendi ayakları üzerinde durarak mutlu olacak. Biz bunu düşünüyor ve çocuklarımızın mutlu olması için gayret sarf ediyoruz. Bu çatı altındaki tüm meclis üyelerimizin aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum. Bu noktada herkese büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Ben Şahsım ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak maddi ve manevi bu projeyi destekliyorum.” Dedi.