ANKARA HAVA DURUMU23°C Az Bulutlu

ODAMIZ EMEKLİ OLAN PERSONELİNİ UNUTMADI

Uzun yıllar Odamız çatısı altında yıllardır özveriyle çalışan Ahmet Akdoğan Kasım ayı itibari ile emekli olmaya hak kazanacaktır.

Odamızdaki çalışma hayatı hakkında konuşma yapan emekli personelimiz Ahmet Akdoğan “2002 yılı Ekim ayından bu yana Odamızda görev yapmaktayım. Muzaffer Sevinçel döneminde başladığım görevime, Başkanımız Ulvi Sakarya döneminde emeklilik nedeniyle görevimden ayrılıyorum. Görevim boyunca çok güzel günler yaşadım. Burada güzel anılarım geçti ve unutulmaz arkadaşlıklar kazandım. Odamız tüm çalışanları sevgi ve saygıyla kucaklıyor, öncelikle başkanımız Ulvi Sakarya ve Yönetim Kurulumuz olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan ve çalışanlara seslenen Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’da özverili çalışmasını sona erdiren emekli Ahmet Akdoğan’a teşekkür ederek, “Emeklilik bir son değil, başlangıç; yeni bir hayatın başlangıcı. Hepimiz hayatımızı devam ettirmek için uzun yıllar çalışıyoruz. Sonucunu da bir şekilde noktalıyoruz, buna da emeklilik diyoruz. Polatlı Ticaret Odası emekli olan arkadaşlarımızın her zaman evidir. Çalıştığı süre boyunca personelimiz büyük bir özveriyle emek harcadı. Aramızdan ayrılan personelimiz Ahmet Akdoğan’a sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.