ANKARA HAVA DURUMU33°C Mevzi Sağanak

Odamız İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi’ye taziye ziyaretinde bulundu

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen polis memurları için, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Sakarya, Türkiye’nin terör yüzünden zor günler geçirdiğini ve özellikle gerçekleştirilen son saldırıyla birlikte terörün şiddetinin daha çok arttığının ortaya konduğunu söyledi. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmak adına yapılan her türlü saldırıyı lanetlediklerini belirten Sakarya, “Kahraman Türk polislerimizin canını hiçe sayarak, can ve mal güvenliğimizi sağlarken, hain saldırı sonucunda şehit düşmesinin acısını derinden yaşıyoruz. Gün, artık birlik olma günüdür. Gün Türk polisine, Türk askerine sahip çıkma günüdür” dedi.
Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi’de ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Türk polisinin dün olduğu gibi bugün de Türk milletinin can ve mal güvenliğini korumak adına canını ortaya koyacağını söyledi.