ANKARA HAVA DURUMU32°C Az Bulutlu

ODAMIZ PANDEMİ İLE MÜCADELESİNİ ETKİN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

TEDBİRLER

• Hizmet binamız belli aralıklarla sürekli dezenfekte edilmektedir,birimlerin tamamında kolonya ve dezenfektan yer almaktadır.
  • Güncel Kovid-19 bilgilendirmeleri üyelerimize sürekli afişler dağıtılarak duyurulmaktadır.
  • Pandemi süreci boyunca üyelerimize 15.000 maske dağıtımı yapılmıştır.
  • Halkbank ile odamız üyesi şahıs işletmeleri için Cansuyu Kredisi, Denizbank ile odamız üyelerine Nefes Kredisi, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat bankası ile KGF kredisi başlattık. Toplamda yaklaşık 60 milyon TL  kredi imkanı sağladık.
  • Üyelerimizden gelen talepleri anında ilgili Bakanlıklar ve TOBB’a ilettik. Bunun neticesinde SGK, vergi borçları,kredi ödemelerinin ertelenmesi vb. birçok konuda seslerini duyurma imkanı sağladık.
  • Nefes Kredisi için Denizbank’a verilen Faaliyet belgesini KOVİD-19 sürecinde ücretsiz hale getirdik
  • Ticaret sicil işlemleri için web sitemiz üzerinden e-randevu sistemini hayata geçirdik. Ticaret sicil harçlarının kredi kartı ile ödenmesi imkanı sağladık.
  • Polatlı’da yaşayan ihtiyaç sahibi 600 vatandaşımıza gıda yardım kolisi dağıttık.
  • Korona virüs tedbirlerini bir kitapçık ile derleyerek üyelerimize dağıttık, web sitemizde yayınladık.
  • Alınan önlem ve duyuruları anında SMS, Mobil Uygulama, e-mail, Sosyal Medya, Web Sitesi veyerel basın aracılığı ile üyelerimize duyurduk.
  • Pandemi sürecinde İl dışına ticaret yapan üyelerimize yol izin belgesi düzenleyerek ticari faaliyetlerinin aksamamasını sağladık.
  • İŞKUR Kısa Çalışma Ödeneği hakkında bilgilendirmeler yaparak ve isteyen üyelerimize danışmanlık hizmeti verdik, eleman çıkarmalarının önüne geçtik.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ulvi SAKARYA aracılığı ile basın açıklaması yaparak ,özel bankaları ‘’ Bugün değilse ne zaman?’’ diyerek destekte bulunmaya davet etik.
  • Kapasite raporlarının sürelerini 1 Temmuz tarihine uzattık.
  • Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde Hıfzıssıhha Kurulu Kararına uygun üretim yapan üyelerimizin çalışma evraklarını Polatlı Kaymakamlığına  teslim edip, takibini sağladık.
  • 2-6 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız Polatlı Tarım Fuarını 2021 yılına erteledik.
  • Sağlık çalışanlarına ikramlıklar takdim ettik.