ANKARA HAVA DURUMU

ORS’den Odamıza iade-i ziyaret…

Orta Doğu Rulman Sanayi Genel Müdürü Feridun Özhan ve  Personel  Müdürü Muharrem Özyiğit odamıza iade-i ziyarette bulundu. ORS’ nin kuruluşundan buyana geçen 30 yıllık serüvende geçtiğimiz aylarda 30. yıl kutlamaları kapsamında ORS fabrikasını ziyaret eden odamız bu kez ORS Yönetimini ağırladı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Özhan, burada ORS hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır Polatlı’da üretimini sürdüren Ortadoğu Rulman Sanayi’nin tüm yatırımlarını Polatlı’ya yaptığını bildiren Teknik Genel Müdürü Dr. Feridun Özhan “Polatlı bizim için çok önemli. Biz yıllardır tüm yatırımlarımızı ilçemize yapıyoruz. Polatlı da yaşıyoruz başka bir şansımız yok. Bizlerin birbirimize destek çıkması gerekiyor. Polatlı ile kuvvetli bir bağımız var. Bu işbirliğini ve birlikteliğimizi arttırarak sürdürmemiz lazım.” İfadelerine yer vererek sözlerini sonlandırdı.

2017-02-01 07-40-42

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya  ORS yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “ORS   Polatlı’mızın ve Türkiye’mizin gözbebeklerinden bir tanesi. İlçemizin de en gözde kuruluşu. Organize Sanayi bölgemizden daha çok istihdamda bulunan bir işletmedir. Bizler için çok kıymetlidir. Bir çok insanımız oradan emekli oldu. Çalışan çok sayıda hemşehrimiz var. Umarım bundan sonra da aynı şekilde başarılı çalışmalarını sürdürür ve ilçemize istihdam sağlamaya devam edersiniz.” dedi. ORS yaşanan bir dizi olayların bahtsızlık olduğuna dikkat çeken  Sakarya  “Bundan sonrasının daha güzel olacağını tahmin ediyorum. İnşallah birbirimize daha çok destek verip, daha iç içe olarak her şeyi çok daha kolay aşacağız. Odamıza yapmış olduğunuz ziyaret bizleri onurlandırdı.” Dedi.

2017-02-01 06-54-14