ANKARA HAVA DURUMU

“Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme” isimli projemizin İhaleleri gerçekleşti

Ankara Kalkınma Ajansı’nın Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Odamızın başvuru sahibi olduğu “Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme” isimli projemizin Yapım işi İhalesi ve Mal Alım İhalesi 20 Eylül tarihinde gerçekleştirildi. Yapım işi İhalesine katılan 5 firma arasında bulunan Yayla Dekorasyon İnşaat ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi sunmuş olduğu 55.000,00 TL fiyat teklifi ile ihaleyi kazanan firmadır. Mal alım ihalesine katılan 3 firma arasında bulunan Üçel Paslanmaz Gıda Tarım Makineleri Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 96.050,00 TL fiyat teklifi ile ihaleyi kazanan firmadır. İhalemize katılan tüm firmalarımıza teşekkür ederiz.