ANKARA HAVA DURUMU30°C Az Bulutlu
l_EN

Projeler

Polagri 2017 2. Polatlı Tarım Fuarı 27-30 Nisan’da

POLAGRİ’2017 Polatlı Tarım Ekipmanları fuarının Resmi Websitesi’ne erişmek için tıklayınız…

Fuar Hakkında

Tarım Sektörünün ve İç Anadolu’nun en önemli noktalarından biri olan Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı‘da POLAGRİ’2017 Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarının 2.sini düzenliyoruz. Polatlı tarım sektöründe önemli bir potansiyele sahip tahıl ambarlarımızdandır. Polatlı Tarım Fuarı 30.000 m2 alan olarak planlanmaktadır. Fuar Süresince çiftçilerimizi bilinçlendirmek amacıyla zengin içerikli seminerler ve yarışmalar düzenlenecektir. Geçen yıl ilki düzenlenen POLAGRİ fuarı oldukça başarılı ve verimli olmuştur. Bu yıl daha güzel ve daha verimli bir fuarı hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Fuarın amacı

– Tarım Gıda ve Hayvancılık sektörlerini bölgenin önemli koordinasyon merkezlerinden biri olan Polatlı’da buluşturmak.

Ülkemizde yenilenen ve gelişen tarım ürünleri ve tarım ekipmanları hakkında halkımızı bilinçlendirmek.

– Üreticileri, ithalatçıları ve yatırımcıları bu fuarda buluşturmak, etkinliklerle fuarı sürdürülebilir hale getirmek.

Fuarın Hedefi

Ülkemizdeki Tarım,Gıda ve sanayi yatırımlarının artmasına ve bölgeler arası işbirliklerinin gelişmesine katkı sağlamak, çiftçilerimizi ve üreticilerimizi yeni teknolojiler ve yeni pazarlarla buluşturmak. Uluslararası nitelikte bir fuar gerçekleştirmek.

polatli_afis