ANKARA HAVA DURUMU

POLATLI GENÇLİK SPOR BAŞKANINDAN PTO’YA ZİYARET

Polatlı Gençlik Spor Başkanı Mustafa Savcı ve Asbaşkanı Zihni Yılmaz, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya’ yı ziyaret etti.

Ankara bölge ikinci amatör kümede yer alan Polatlı Gençlik spor fikstürü ve yeni kurulan takım hakkında bilgi veren Başkan Savcı kendisini kabul eden ve her daim maddi manevi destek veren Başkan Sakarya’ya teşekkür ederken kendisine memnuniyet dileklerini sundu.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden PTO Başkanı Ulvi Sakarya ‘’ Bilindiği üzere ilçemizde şuan da 3 takım çeşitli amatör kümelerde hizmet vermektedir. Biz her takımımızı daha üst profesyonel liglerde boy göstermesini isteriz. Polatlı spor bu ilçede bunu geçmiş yıllarda başarmıştı.Bunu tekrarlamamak için önümüzde hiçbir engel bulunmamaktadır. Hatta şuanda ki şartlarımız ve desteklerimiz daha da fazladır. Bütün takımlarımız özveriyle ve birlikte çalışarak birbirlerine destek olmalıdır.Ben Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Gençlikspor, Polatlıspor ve 1926 Polatlı Belediyespor’ a başarılar dilerim .İnşallah Polatlı sadece futbol değil hentbol,atletizm gibi farklı dallarda da ilçemizin adını duyuracaktır.Bundan hiçbir şüphemiz yoktur ve her daim spora desteğimiz sürecektir. Mustafa Başkan ve Yönetim Kuruluna bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretin ardından günün anlamını yansıtan 06 numaralı Gençlikspor forması, Başkan Sakarya’ya hediye edildi.