ANKARA HAVA DURUMU27°C Parçalı Bulutlu

POLATLI TİCARET ODASI GİRESUN TSO İLE KARDEŞ ODA OLDU

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Meclis Başkanı Erol Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Giresun Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere kardeş oda Giresun Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Polatlı Ticaret Odasında kardeş oda protokolü imzalandı.

14f8aba8-4d59-42c9-96d6-eafb5f412d6c

Polatlı Ticaret Odası ile kardeş oda Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ikili ve ticari ilişkilerini geliştirmek için Bulancak’ta buluştular. Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve yönetimi , PTO Meclis Başkanı Erol Ünal geçtiğimiz günlerde PTO kardeş odası Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak yerel yönetimlerini ziyaret etti. Giresun Ticaret ve Sanayi odasını da ziyaret eden PTO yönetimi ile Giresun TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

ffe7a56d-1eee-4551-a571-fba955da1023
PTO YÖNETİMİNDEN KARDEŞ ODAYA İADE-İ ZİYARET
Giresun Bulancak’ta yerel yönetimler ve kardeş oda yöneticileri ile bir araya gelen Polatlı Ticaret Odası yöneticileri Polatlı’nın tarihi değerlerini  tanıtmak için öğrencileri ilçeye davet etti. Polatlı Ticaret Odası yönetimi Geçtiğimiz aylarda Polatlı’yı ziyaret eden ve Polatlının tarihini yerinde gören, atalarının şehit düştüğü topraklarda ziyaret eden Bulancak TSO’ya iade-i ziyaret için Giresun’a gitti.  İlçede ziyaret ve temaslarda bulunan her iki odanın başkanları, yönetim kurulları ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Bulancak Belediyesini de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Recep Yakar’la, Bulancak Kaymakamı Ali İhsan Tuna ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ile istişarelerde bulundular.

f9c36973-5d71-4bd7-8154-810f3d03ae14
ÖĞRENCİLERİMİZE ATALARININ POLATLI’DA OLDUĞUNU TANITMAK İSTİYORUZ
PTO Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Bulancak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Kaymakamı Ali İhsan Tuna, Bulacak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ile gerçekleştirilen temaslar Polatlı’nın tarihini tanıtmak için öğrenciler başta olmak üzere Giresunlu vatandaşları Polatlı’ya davet etti.  Başkan Sakarya Polatlı’nın Kurtuluş Savaşı’nda verdiği mücadeleden bahsederek bu konuda Giresun’dan gönüllü gelip mücadeleye destek veren ve şehit olan vatandaşlara da minnet duygularını ifade etti.

9c92c801-0e82-46ce-b858-f8c45aefd1f5

3be20276-5bda-4a18-9f12-075857511db6

Başkan Sakarya ; ” Bu şehrin insanıyla kardeş olmaktan biz onur duyuyoruz. Sakarya Savaşında Giresunlu vatandaşlarımızın gösterdiği kahramanlık hem şehrimizin hem topraklarımızın hem de bu ülkenin kaderini değiştirdi. Duatepe’nin geçilmemesindeki en büyük etkenlerden bir tanesi Giresunlular. Tarihimizden ve manevi değerlerimizden gelen kardeşliğimizin ticari anlamda da güçlendirilmesini istiyoruz. Şehirlerimizin birbirini tanıması gerekiyor. Özellikle okullar da bu şehrin lise öğrencilerine atalarının orada olduğunu anlatmak istiyoruz. Bizim çocuklarımızda Türkiye’nin her yerini olduğu gibi burayı da gelip tanısınlar. Okullarımız arasında bir kardeşlik olsun. ” dedi.