ANKARA HAVA DURUMU9°C Hafif Yağmur

POLATLI TİCARET ODASI ÜYELERİ YURTDIŞINA ÇIKARMA YAPTI

Yurtdışı iş gezisi kapsamında Almanya ve Dubai’ye tur düzenleyen Polatlı Ticaret Odası iki ülkeye de adeta çıkarma yaptı.

Aynı tarihlerde düzenlenen gezilere toplamda 41 Oda üyesi katıldı. Almanya’da Bautec Yapı ve İnşaat fuarına sektöründe öncü olan firmaları götüren Ticaret Odası burada ayrıca Türk-Alman Ticaret Odası’nda ve MÜSİAD’da B2B ziyaretler ve iş toplantıları düzenledi. Ziyaretlerde aynı sektörden yabancı ve Almanya’da yaşayan Türk işadamlarıyla fikir alışverişi yapıldı. Oldukça yoğun geçen 4 günlük iş gezisinde, katılımcılar Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Bautec Yapı ve İnşaat fuarına iki günlerini ayırdılar.Uluslararası Fuarda bir çok ülkeden katılımcı ; İnşaat ihtiyaçları, Yapı görev hizmetleri, İnşaat finansmanı, makineler, Çatı örtüsü, Elektro tesisler, Elektronik bilgi işlem servis, Pencere yapımı, Cephe inşaatı, Hazır inşaat, Isıtma tesisler, Tahta, İç yapılanma, Şehir planlaması, Yeraltı inşaatı, Kapı yapımı, Yapı malzemelerı, Yangın koruma tesisatları gibi bir çok ürünü sergiledi.

B.A.E’nin Dubai şehrinde düzenlenen Gulfood Gıda ve teknolojileri fuarında yine Fuar ziyareti ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştiren üyeler bunun yanı sıra tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek eğlenceli vakit geçirdiler.5 gün süren ziyarete Ticaret Odası üyeleri yoğun ilgi gösterdi.Gulfood Gıda ve Teknoloji fuarında ; Yiyecek icecek, gıda makinaları, gıda teknolojisi, ambalaj, otel ekipmanları, catering donanımları, catering otel ekipmanları, mobilya, aydınlatma, ev eşyaları, soğutma malzemeleri, ocak fırın ekipmanları, ambalaj makineleri, buzdolapları ve dondurucular sergilenerek sektöründe öncü firmalarla görüşme imkanı sağlandı. Uluslar arası fuarlara katılımlarda üyelerine bu tür işgezisi ziyaretleri düzenleyen Polatlı Ticaret Odası Yönetimi 2018 yılında da üyelerine Kosgeb destekli ziyaretler düzenleneceğini bildirdi.