ANKARA HAVA DURUMU7°C Parçalı Bulutlu

SAKARYA : ATAMIZI SAYGI MİNNET VE ÖZLEMLE YAD EDİYORUM

IMG-20190630-WA0025

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurcusu büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81 yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sakarya mesajında şu ifadelere yer verdi ; ” Hatırlamak yaşatmaktır anlayışıyla bağımsız bir ülke olma seviyesine yükselerek Cumhuriyet kazanımlarını elde etmiş bir millet, bu kazanımları kendisine hediye eden büyük kahramanı ilelebet yaşatacaktır. Bizler Atatürk’ün çizdiği yolda, gösterdiği hedeflere durmaksın ilerleyeceğiz. Ulusumuzun büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk umutların tükendiği, Türk milletinin esaret altına alındığı, çıkmaz ve karanlık bir yola girildiği anda bir güneş gibi parlayarak ‘Bağımsızlık Destanı’mıza önderlik etmiştir. Askeri dehasının yanında 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdiği inkılaplar, sosyal ve ekonomik reformlarla seviye atlatmış ve parlak bir geleceği bizlere emanet etmiştir. Bizler de Ata’mızın emanetini daha yükseklere çıkarmaya, daha ileriye taşımaya mecburuz. Bu bilinç ve bu anlayışla ülkemize, milletimize hizmet ediyor, daha güçlü bir Türkiye için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmak da zorundayız. Atamızın aramızdan ayrılışının 81. yılında onu rahmet minnet ve özlemle yad ediyorum. ” dedi.