ANKARA HAVA DURUMU9°C Parçalı Bulutlu

TİCARET ODASINDA FİNANS YÖNETMENİN METOTLARI ANLATILACAK

finans eğitimi

Polatlı Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenecek Finans Yönetimi eğitiminde konuşması Ece Demirel tarafından katılımcılara finansı doğru yönetmenin metotları hakkında detaylı bilgiler aktarılacak.

Polatlı Ticaret Odasının organize ettiği farklı konulardaki eğitimlerin bu haftaki içeriği Finans Yönetimi olacak.  23 Ocak Perşembe günü saat 13.00-17.00’de ve 24 Ocak Cuma günü saat 14.00- 17.30’de  gerçekleştirilecek eğitimlerde;  Finansın Tanımı ve Amacı,Muhasebe ve Çeşitleri,Finansal Tablolar,Finans Matematiği,Finansal Analiz ve Kontrol,Sermaye Yönetimi,Planlama ve Bütçeleme,Yatırım Bütçelemesi ve Yatırım Kararı,Risk Yönetimi,Finans Yönetiminde Yöneticiler Tarafından yapılan Yaygın Yanlışlıklar,Yöneticilere Pratik Uygulama Bilgileri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verilecek.  24-23 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Finans Yönetimi  Eğitimi Polatlı Ticaret Odası üyeleri başta olmak üzere katılmak isteyen herkese açıktır. Katılım için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0312 623 10 84 -113 nolu telefon ile iletişime geçebilir.