ANKARA HAVA DURUMU20°C Hafif Sağanak Yağışlı

TİCARET ODASI’NDAN ÇOCUKLARA GELECEKLERİ İÇİN ÖNEMLİ ETKİNLİK

POLATLI TICARET ODASI - INGILTERE 10-25 yaş aralığı YAZ KAMPI (1)
Polatlı Ticaret Odası Yurt Dışı Eğitim Akademisi/ Mita Turizm Seyahat Acentası ortaklığı ile Ticaret Odası üyelerinin veya çalışanlarının çocuklarının ve birinci derece yakınlarının  faydalanabileceği İngiltere’nin Londra şehrine yurt dışı eğitim ve kültür gezisi organize ediyor.
Polatlı Ticaret Odası üyelerine yönelik gerçekleştirdiği projelerine yurt dışı eğitim ve kültür gezisini ekliyor. Ticaret Odası üyelerinin veya üyelerin çalışanlarının çocuklarının veya  birinci derece yakınlarının faydalanacağı Londra yaz kampı hazırlıklarına başladı. 01-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek yaz kampında katılımcılar 15 gün boyunca Brunel Üniversitesi’nde eğitim alıp aynı zamanda kültür gezileri yapma fırsatını yakalayacak. 2020 yılının temmuz ayında gerçekleştirilecek yaz kampının katılım yaşı 10- 17, katılım ücreti 2.460 Sterlin. Katılım için son başvuru tarihi 30 Kasım Cumartesi.
ÇOCUKLARIMIZ HEM EĞİTİM ALIP HEM KÜLTÜR GEZİSİ YAPACAKLAR
Gerçekleştirilecek yurt dışı eğitim gezisi hakkında detaylı açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” Üyemiz Yurt Dışı Eğitim Akademisi/ Mita Turizm Seyahat Acentası ile üyelerimizin ve üyelerimiz çalışanlarının çocukları ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği çok güzel bir yurt dışı eğitim programı düzenliyoruz. 1-15 temmuz 2020 tarihinde gerçekleştireceğimiz eğitim ve kültür programına katılacak çocuklarımızın hem eğitim alıp, hem dil öğrenip, dillerini geliştirip hem de kültür turizmi yapabilecekleri bir programın hazırlığındayız. 15 gün boyunca İngiltere’nin Londra şehrinde Brunel Üniversitesinde verilecek eğitimlerin yanı sıra Buckingham Place, St Jamse Park, Wesminster Abbey, Houses Of Parliament, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Tower Hill, Tower Bridge gibi önemli yerlerinde keşfi yapılacak.” dedi.