ANKARA HAVA DURUMU
B─░ZE ULA┼×IN0312 623 10 84

├ťyelerimizin Ba┼čar─▒ ├ľyk├╝leri

Polatl─▒ Ticaret Odas─▒

­čôî ├ťYELER─░M─░ZLE R├ľPORTAJ-NUR─░┼× PREFABR─░K YAPI ─░N┼×AAT SANAY─░ VE T─░CARET L─░M─░TED ┼×─░RKET─░ TEMELL─░ ┼×UBES─░ ­čôî

0dee05d4-abaf-4fea-975f-26fa57b2f81c

Sizi tan─▒yabilir miyiz?

Ben Ali Turan. 1977 y─▒l─▒nda ├çank─▒r─▒ – Orta ‘da do─čdum. ─░lk ,orta ├çank─▒r─▒’da ve lise ├╝niversite e─čitimimi Ankara’da tamamlad─▒m.3 ├žocuk babas─▒y─▒m. ┼×u anda Nuri┼č Prefabrik Yap─▒ Ltd.┼×ti’de Genel Koodinat├Ârl├╝k yapmaktay─▒m.

Firman─▒z─▒ tan─▒yabilir miyiz?

1960 Y─▒llarda Babam─▒z Osman Turan ├çank─▒r─▒-Orta da imalata ba┼člam─▒┼č ve 1968 y─▒l─▒nda Nuri┼č Ziraat Makinalar─▒ ad─▒na patent alarak ilk temellerimizi atm─▒┼čt─▒r.1995 y─▒l─▒na kadar Ziraat makinalar─▒ alan─▒nda faaliyet g├Âsteren firmam─▒z 1995 ‘de Nuri┼č Prefabrik Yap─▒ ─░n┼č. San. Tic. Ltd. ┼×ti olarak kendini g├╝ncellemi┼č ve Prefabrik sekt├Âr├╝ne ad─▒m─▒n─▒ atm─▒┼čt─▒r. Hen├╝z Prefabrik yap─▒lar bilinmez iken mod├╝ler sistem ├╝r├╝nler ├╝reterek sekt├Âr├╝n ├╝lkemizdeki ├Ânc├╝ kurulu┼člar─▒ndan biri olduk.

1999 Marmara depremi ile birlikte sekt├Âr daha tan─▒n─▒r olmaya ve b├╝y├╝meye ba┼člad─▒. Bu s├╝re├žte D├╝zce ┼×─▒ral─▒k Mevkiinde ve Kocaeli ,Sakarya, G├Âlc├╝k’de prefabrik konutlar yaparak depremzedelere ev olmaya ├žal─▒┼čt─▒k. Sekt├Âr tan─▒nd─▒k├ža ve b├╝y├╝d├╝k├že ├╝retimlerimiz de b├╝y├╝d├╝. Pazar b├╝y├╝d├╝. Rekabet b├╝y├╝d├╝ teknolojinin de i┼čin i├žerisine girmesiyle kapasite ve kalite artt─▒.

47183821_2080579592008430_3111470572047958016_n

Tesislerinizde ├╝retimini ger├žekle┼čtirdi─činiz ├╝r├╝n yelpazeniz hakk─▒nda┬ábilgi alabilir miyiz?

30.000 m2 alanda 19.000 m2 kapal─▒ alana sahip, Y─▒ll─▒k Prefabrik yap─▒larda 600.000 m2 / y─▒l Konteyner yap─▒larda 28.989 adet / y─▒l Karavan 739 adet , R├Âmork 100 adet ├╝retim yapabilen bir tesis kurduk. Sahip oldu─čumuz Makina park─▒ ile sekt├Âr├╝m├╝z├╝n en g├╝├žl├╝ firmalar─▒ndan biriyiz. Bu tesisimizde ├Ân ├╝retimli Prefabrik yap─▒lar, konteynerlar, karavanlar, hafif ├želik konutlar, sosyal tesis binalar─▒, sanayi tesisleri, ┼čantiye yap─▒lar─▒ ├╝retmekteyiz.

T├╝rkiye’de ├╝retilen prefabrik yap─▒lar─▒n, son d├Ânemde yap─▒lan ihracat rakamlar─▒n─▒ nas─▒l de─čerlendiriyorsunuz? Nuri┼č Prefabrik olarak ihracat ger├žekle┼čtirdi─činiz ba┼čl─▒ca ├╝lkeler hangileri?

T├╝rkiye Prefabrik sekt├Âr├╝nde ├╝retim, kalite ve bulundu─ču lokasyon itibariyle d├╝nyada en g├╝├žl├╝ oldu─čumuz alanlardan biri. ├ľzellikle Afrika k─▒tas─▒ bizim sekt├Âr├╝n i┼čtah─▒n─▒ kabartmakta. lrak ,Suriye yine ├Ân├╝m├╝zdeki y─▒llarda bizim sekt├Âr├╝m├╝z i├žin ciddi bir potansiyel Nuri┼č Prefabrik olarak T├╝rki Cumhuriyetleri(Azerbaycan, T├╝rkmenistan , ├ľzbekistan, Tacikistan, Kazakistan), Arap Yar─▒madas─▒ (Katar, Kuveyt, Irak ,Suudi Arabistan, Umman, Suriye, ─░ran) Afrika ‘da (Cezayir, Libya, Tunus, Cibuti, Mozambik, Somali)Rusya, Romanya, K─▒br─▒s, Polonya gibi ├╝lkeler ihracat yapt─▒─č─▒m─▒z ├╝lkeler.

Polatl─▒ Ticaret Odas─▒ hakk─▒nda neler s├Âylemek istersiniz?

POLATLI TiCARET ODASI , ├╝lkemizin se├žkin, d├╝r├╝st ve erdemli i┼čadamlar─▒n─▒ bir araya getiren bir yap─▒. Yurt i├žindeki irtibat noktalar─▒ ,yurt d─▒┼č─▒na fuar ve gezilerde g├Ân├╝ll├╝ el├žiler olarak bizlere destek olan kurulu┼čumuzdur.

POLATLI T─░CARET ODASI OLARAK┬áNUR─░┼× PREFABR─░K YAPI ─░N┼×AAT SANAY─░ VE T─░CARET L─░M─░TED ┼×─░RKET─░ TEMELL─░ ┼×UBES─░ T─░CAR─░ HAYATINDA BA┼×ARILAR D─░LER─░Z.