32┬░C
ANKARA HAVA DURUMU32┬░C Par├žal─▒ Bulutlu
B─░ZE ULA┼×IN0312 623 10 84

Polatl─▒ Ticaret Odas─▒

­čôî├ťYELER─░M─░ZLE R├ľPORTAJ-ANGORA POLSAN K─░MYA SANAY─░ T─░CARET ─░HRACAT ─░THALAT L─░M─░TED ┼×─░RKET─░ ­čôî

217403434_5789626281079289_8151819441034323926_n

Sizi Tan─▒yabilir Miyiz ?

Beg├╝m Handan Manav 1991 Polatl─▒┬á do─čumluyum. Kimya M├╝hendisli─či b├Âl├╝m├╝ mezunuyum.┬á Okulumu bitirdikten ve alan─▒mda iki y─▒l tecr├╝be edindikten sonra do─čdu─čum yere d├Ân├╝p kendi i┼čimi kurmak istedim ve arkada┼č─▒m Caner ile birlikte i┼čimizi kurduk.┬á

Firman─▒z─▒ Tan─▒yabilir Miyiz?

Firmam─▒zda kendi markam─▒zla in┼čaat yap─▒ boyalar─▒ ├╝retiyoruz. ┬áD─▒┼č cephe, i├ž cephe, tavan astar boyalar─▒n─▒ ├╝retiyoruz. ├ťretim zincirimize ilerleyen zamanlarda ya─čl─▒ boya ve end├╝striyel boyalar─▒ eklemeyi istiyoruz.

Sekt├Âr├╝n├╝z├╝ Gelece─činiz Nas─▒l G├Âr├╝yorsunuz?

T├╝rkiye’de in┼čaat sekt├Âr├╝ s├╝rekli geli┼čim halinde oldu─ču i├žin gelece─činden umutluyuz. Bunun d─▒┼č─▒nda il├žemiz tar─▒msal alanda geni┼č ├╝retim potansiyeline sahip, bu alanlarda kullan─▒lan tar─▒m makinelerinin ├╝retiminde kullan─▒lacak boyalar─▒n temin edilmesi noktas─▒nda da gerekli haz─▒rl─▒klar─▒m─▒z tamamland─▒─č─▒nda bu alanda da g├╝zel i┼čler yapaca─č─▒m─▒z─▒ d├╝┼č├╝n├╝yorum.

Sekt├Âr├╝n├╝z├╝n Sorunlar─▒ Nelerdir?

B├╝y├╝k markalarla rekabet etmek diyebiliriz. ├ç├╝nk├╝ insanlar taraf─▒ndan ┬ábir ├╝r├╝n├╝n kalitesinden daha ├žok bilinirli─či , markas─▒n─▒n tan─▒nm─▒┼č olmas─▒┬á kabul g├Âr├╝yor.┬á Bunun d─▒┼č─▒nda kredi oranlar─▒n─▒n ├žok y├╝ksek olmas─▒ ├Âzellikle ├╝retim sekt├Âr├╝nde faaliyet g├Âsteren firmalara kredi oranlar─▒┬á biraz daha┬á iyile┼čtirilebilir.213914870_5789625981079319_3828072170969940767_n

Pandeminin Sekt├Âr├╝n├╝ze Etkisi Nas─▒l Oldu?

Bizim sekt├Âr├╝m├╝ze pandemi ├žok fazla etki etmedi. Gerek kurulu┼č d├Ânemimizin pandemi sonras─▒na denk gelmesi gerekse in┼čaat alan─▒n hareketlenmeye ba┼člamas─▒ bizim i├žin olumlu diyebiliriz.

Firman─▒z─▒ Rakiplerinizden Ay─▒ran ├ľzelli─činiz Nedir?

Polatl─▒’da boya ├╝retimi yok. Bizler ├╝retici oldu─čumuz i├žin son kullan─▒c─▒lara ├žok rahat ula┼č─▒yoruz ve taleplere g├Âre ├╝r├╝nler ├╝retebiliyoruz.┬á Bunun yan─▒ s─▒ra in┼čaat alan─▒nda faaliyet g├Âsteren ┼čirketler boya ihtiya├žlar─▒n─▒ h─▒rdavat├ž─▒lardan kar┼č─▒l─▒yor bu yol ile araya arac─▒lar giriyor. Ama biz burada direkt fabrika ├╝reticisiyiz┬á buda fiyatlar─▒m─▒z─▒ rakiplerimizden ay─▒r─▒yor. Daha ucuza ve ihtiyaca g├Âre┬á ├╝r├╝n temin edebiliyoruz.

Polatl─▒ Ticaret Odas─▒’n─▒n Faaliyetleri Hakk─▒nda Neler D├╝┼č├╝n├╝yorsunuz ?

├ťyelerin her alanda kendilerini geli┼čtirmelerine olanak sa─član─▒lan e─čitimleri bilgilendirme seminerlerini ├Ânemli buluyorum.┬á Bunun d─▒┼č─▒nda┬á sosyal etkinlik anlam─▒nda yap─▒lacak etkinlikler ├╝yelerin birbirini tan─▒malar─▒ i├žin faydal─▒ olabilir. Onun d─▒┼č─▒nda Y├Ânetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Ulvi SAKARYA, Y├Ânetimi ve Ticaret Odas─▒ ├žal─▒┼čanlar─▒n─▒n faaliyetleri bizim i├žin son derece olumlu ba┼čar─▒lar─▒n─▒n devam─▒n─▒ diliyoruz.

POLATLI T─░CARET ODASI OLARAK ├ťYEM─░Z┬á ANGORA POLSAN K─░MYA SANAY─░ T─░CARET ─░HRACAT ─░THALAT L─░M─░TED ┼×─░RKET─░ ‘NE T─░CAR─░ HAYATINDA BA┼×ARILAR D─░LER─░Z.