KARDEŞ ODA SUSURLUK’TA İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPILDI
- Dönem Akredite odalarımızdan Susurluk Ticaret Odası ile 10 Ekim 2017 yılında imzaladığımız Kardeş Oda Protokolü neticesinde, iki oda arasındaki ilişkileri artırarak üyelerimizin iş potansiyeline katkı sağlamayı hedeflememiz vesilesiyle 20/21 Haziran 2019 tarihleri arasında Susurluk Ticaret Odası ziyaret edildi.
Ziyaretin ilk günü olan 20 Haziran Perşembe günü, Susurluk Ticaret Odasını ziyaret ettik. Susurluk Ticaret Odası Üyelerinden olan yurtdışına ihracat yapan Ahi Güven Donmuş Gıda A.Ş. firması ve Ran Mantar A.Ş. ziyaret edildi.
Ziyaretin ikinci durağı Susurluk Ticaret Borsası oldu. Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Göçer makamında ziyaret edildi.Susurluk Kaymakamı Sayın Osman Ateş ve Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin Güney Odamız heyetine eşlik ettiler.
Toplantı da alınan kararlar neticesinde ortak organizasyonlar gerçekleştirme ve ticarette işbirliği konularında fikir birliği sağlandı.