ANKARA HAVA DURUMU18°C Sağanak Yağışlı

KOBİGEL VE HIZLI KREDİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ HK.

KOBİGEL AR-GE VE ÜRGE DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (Webinar - İnternet üzerinden )

Sayın Üyemiz,
KOSGEB’in, “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı” ve “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” ile işletmelerimize sunduğu destekleri 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştireceğimiz bilgilendirme toplantısında konuşacağız.
Özellikle imalatçı KOBİ’lere yönelik olan “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı”; Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konulmuş olup program kapsamında, işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilecektir.
“Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” ise Covid-19 salgınından etkilenen imalat sektöründeki mikro ve küçük işletmeler ile 2017 ve sonrasında kurulmuş imalat, bilgisayar programlama ve bilimsel Ar-Ge sektörlerindeki yenilikçi genç işletmelere sermaye desteği sağlayan bir programdır. Desteğin amacı, öncelikli sektörlerdeki mikro ve küçük işletmelerin (MKİ’ler) salgın şartlarına rağmen faaliyetlerini sürdürebilmelerini ve istihdamlarını salgın başlangıcındaki seviyede koruyabilmelerini sağlamaktır.
Her iki programa ilişkin detayları Odamız ve KOSGEB işbirliğinde 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü online olarak düzenlenecek “Kobigel Ve Hızlı Kredi Destek Programı Bilgilendirme Semineri” nde konuşacağız. Siz de işletmenizin hangi destek programlarından nasıl yararlanabileceği hakkında bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki link adresini tıklamanız yeterli.
Meeting ID: 449 371 0371
Passcode: 1965PTO