ANKARA HAVA DURUMU27°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Odamız Üyelerine ve Çalışanlarına Topluluk Önünde Konuşma ve Satışta Hitabet Sanatı Konulu Eğitim Düzenlendi.

133
Bir çok üyemizin yer aldığı eğitim 4 saat sürdü.
Eğitimde konuşmanın nasıl etkili olacağı, bir konuşmacının ne söyleyip ne söylememesi İzleyici, müşteri profillerine göre zamanı, mekan ve görsellerinizi profesyonel olarak kullanmak, Etkin ve etkili bir sorun çözücü olmak, Farklı sunum tekniklerini öğrenmek, Araştırma tekniklerini geliştirmek, Sunumlarda, satışta dil zenginliği ve beden dilinin etkili bir şekilde kullanılması sağlamak, Doğaçlama teknikleri ile yaratıcılık becerilerini artırmak,hakkında konulara değinildi. Katılımcıların soruları yanıtlandı ve eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.