ANKARA HAVA DURUMU19°C Çok Bulutlu

Manşet

Odamızda Üyelerimize ve Çalışanlarımıza Topluluk Önünde Konuşma ve Satışta Hitabet Sanatı Konulu Eğitim Düzenlenecektir

132

Odamız Üyeleri ve çalışanları için 23 Ocak Çarşamba günü saat: 14.00’da Sertifikalı ”Topluluk Önünde Konuşma ve Satışta Hitabet Sanatı” konulu eğitim düzenlenecektir.

Kendini doğru ifade edebilmek, bildiğini karşı tarafa doğru aktarabiliyor olmak kişinin iş ve özel yaşamındaki en önemli özelliklerinden birisidir. Bu program, katılımcıların, dili doğru ve etkili kullanarak başarılı iletişim kurabilme yeteneklerini geliştirmek, gerginlik ve heyecanın giderilmesi için gerekli ipuçlarını aktarmak, akıcı bir konuşma ile kişiler arası etkili iletişim kurulmasına katkıda bulunmak ve başarılı konuşmaların nasıl gerçekleştirileceğine ilişkin tekniklerin iletilmesi amacını taşır.
Eğitimde;
Sadece teorik bilgiler değil, fiziksel alışkanlıklarınızı değiştiren uygulamaları öğrenmek,

Sunumlarda, satış konuşmalarında denge yöntemini kullanmak,

İzleyici, müşteri profillerine göre zamanı, mekan ve görsellerinizi profesyonel olarak

kullanmak,

Etkin ve etkili bir sorun çözücü olmak,

Farklı sunum tekniklerini öğrenmek,

Araştırma tekniklerini geliştirmek,

Sunumlarda, satışta dil zenginliği ve beden dilinin etkili bir şekilde kullanılması sağlamak

Doğaçlama teknikleri ile yaratıcılık becerilerini artırmak,

Liderlik özelliklerinizi öne çıkartmak hakkında bilgi verilecektir.

Eğitim için kayıtlar 40 kişi ile sınırlı olup odamızdan alınacaktır.

Kayıt için; 0312 623 1084 -116 / iletisim@pto.org.tr