ANKARA HAVA DURUMU23°C Parçalı Bulutlu

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri

Birliğimiz organizasyonunda, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 14:00’te internet üzerinden, “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında ilan edilen sağlık ve kimya alanında 542 ürün ve 80 teknolojiyi destekleyen Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Teknoloji Odakl¦- Sanayi Hamlesi Program¦- Sa¦şl¦-k ve Kimya +£r+-nleri +ça¦şr¦-s¦- Bilgilendirme Semineri_2-2