-3°C
ANKARA HAVA DURUMU-3°C Kar Yağışlı

TİCARET ODASI KOSGEB DESTEKLERİNİ ANLATACAK

Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı (1)

Polatlı Ticaret Odası üyelerinin desteklerden, düzenlemelerden, yeniliklerden  haberdar olmaları için ilgili konularda  uzman konukları ile üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Polatlı Ticaret Odası Kosgeb (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı)  Sincan Müdürlüğü ortaklığı  ile Kosgeb  tarafından açıklanan hızlı destek programı hakkında  online olarak bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek.
Polatlı  Ticaret Odası, Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi üyeleri başta olmak üzere desteklerden bilgi sahibi olmak isteyen herkesin katılımına açık olacak Kosgeb bilgilendirme webinarında Kosgeb ‘in açıkladığı Covid-19 kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı başta olmak üzere Kosgeb programları /destekleri hakkında bilgiler verilecek, katılımcıların soruları yanıtlanacak. 11 Ocak 2022 Salı günü saat 11:00’de zoom meeting programı üzerinden gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısında  mevcut desteklerin detayları aktarılacak.
Toplantı Kimliği: 449 371 0371
Parola: 1965PTO