ANKARA HAVA DURUMU23°C Az Bulutlu

GECİKMİŞ ODA AİDATLARININ YAPILANDIRILMASINDA SÜRE UZATILDI

Polatlı Ticaret Odası tarafından oda üyelerinin gecikmiş aidat süresinin 25 Kasım’a kadar uzatıldığını duyuruldu.

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, gecikmiş oda aidatları yapılandırılmasında sürenin 25 Kasım 2016 mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı.

Sakarya, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “6736 sayılı kanun ile üyelerimize tanınan oda aidat borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihi 31 Ekim’den 25 Kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Yapılandırma ile ilgili olarak Oda Muhasebe Bölümüne bir dilekçe ile başvurulması gerekmektedir. Yapılandırılan aidat borçları, peşin veya taksitli olarak ödenebilmektedir. Taksitlendirme aylık olarak yapılacak olup, yasa gereği en fazla 6 aydır. İlk taksitin son ödeme tarihi 30.11.2016’dır”.