ANKARA HAVA DURUMU33°C Mevzi Sağanak

İLÇEMİZ ET ÜRETİCİLERİNE DUYURULUR

TOBB tarafından odamıza gönderilen 13.07.2016 tarihle ve 13447 sayılı yazıya istinaden; Aydın’a bağlı Söke ilçesinde bulunan Söke Ticaret Odası, yaz aylarında nüfus yoğunluğunun yaşandığı, et tüketiminin oldukça fazla olduğu,  büyük ve küçükbaş hayvan potansiyelinin de yüksek olduğu  ilçede modern, sağlıklı ve düzenli çalışan bir hayvan kesim yeri (mezbaha) bulunmadığı için yatırımcı ve girişimcilerimizi ilçelerine davet etti. Bu konuda Söke Belediyesi tarafından tahsis edilecek alan üzerinde bir mezbahanın kurulabilmesi için Söke Ticaret Odası tarafından girişimlerde bulunulmuş ancak ilçede bulunan iş adamları tam anlamda gerekli ilgi ve desteği göstermemişlerdir. Bu itibarla, mevcut sorunlarının yap-işlet modeli ile gerekli yatırımı yapabilecek yatırımcı ve girişimcileri ilçeye davet ediyor.