ANKARA HAVA DURUMU32°C Parçalı Bulutlu

Güncel

KOSGEB KOBİGEL POLATLI TİCARET ODASINDA TANITILDI

Dün sabah saat 10:00 sıralarında Polatlı Ticaret Odasında gerçekleşen KOBİGEL  tanıtım ve bilgilendirme seminerine büyük ilgi gösteren Polatlı Ticaret Odasına üye firma yetkilileri, düzenlenen seminerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.  Program kapsamında sunum yapan Uzman KOSGEB  Yetkilisi Ömer ÖZDEMİR ‘’ KOSGEB tarafından KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı; ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konuldu. Ayrıca İmalat Sanayi KOBİ’lerine,  KOBİGEL proje kapsamında yerli makine-teçhizat alması durumunda % 15 oranında ekstra destek verilecek. Proje teklif çağrıları için ülke genelinde imalat sanayinin bütün sektörleri proje başvurusunda bulunabilecektir. Bu bağlamda 3. 4. 5. ve 6. bölgelerde imalat sanayinin sadece orta yüksek ve yüksek teknoloji düzeylerindeki sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’lerin proje başvurusunda bulunabileceklerini’’ söyledi.