ANKARA HAVA DURUMU23°C Az Bulutlu

Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme adlı projemizin Mal alım ihalesi yapılacaktır.

Polatlı Ticaret Odası , T.C. Ankara Kalkınma Ajansı Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Polatlı’da için bir mal alımı sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Cumhuriyet Mah. Karapınar Cad. Şen Sokak No:2/1 Polatlı-Ankara adresinden veya www.pto.org.tr ve www.ankaraka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 20/09/2016- 11:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.pto.org.tr ve www.ankaraka.org.tr adresinde yayınlanacaktır.Teklifler, 20/09/2016 tarihinde, saat 11:00′ de Cumhuriyet Mah. Karapınar Cad. Şen Sokak No:2/1 Polatlı-Ankara adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

mal alımı için ihale