PTO ÜYELERİ ÇİN ÜRÜNLERİ FUARINDA - Polatlı Ticaret Odası
ANKARA HAVA DURUMU34°C Az Bulutlu

PTO ÜYELERİ ÇİN ÜRÜNLERİ FUARINDA

9ec0a350-0b39-4236-bd18-00d54d87421e

Her yıl İstanbul  Expo Center’de düzenlenen Çin Ürünleri Fuarı için Polatlı Ticaret Odası üyelerine iş gezisi düzenledi.

China Homelife dünya genelinde aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 13 ülkede yılda bir kez düzenlenen fuar çin  ürünlerine yönelik en kapsamlı ticaret platformudur. 12750 m2 alanda 800 yerli ve yabancı firmanın stant açtığı fuara düzenlenen iş gezisine Ticaret Odası üyesi 40’a yakın firma katıldı. 800 seçkin katılımcısıyla Çin ürünlerini doğrudan tedarik edildiği ve Avrasya bölgesinde gerçekleşen en büyük ticaret platformu olan Fuara ilgi oldukça yoğun oldu. Tekstil, hırdavat, elektrikli ev aletleri, elektronik cihazlar, makine ve sanayi ekipmanları, mobilya, gıda ve ev eşyaları başta olmak üzere binlerce ürün fuarda katılımcılara sunuldu. Fuarda Polatlılı işadamları Çinli firmalarla be to be iş görüşmesi yaparak katalog topladılar. 31 Mayıs’ta başlayan fuar 2 Haziran’a kadar katılımcılarına kapılarını açacak.

İş gezisi ile ilgili açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ‘’ Fuar ve fuarcılığın önemini her fırsatta üyelerimize anlatıyoruz. Bilindiği üzere Polatlı Belediyesi ortaklığıyla ulusal anlamda ilk fuarı ilçemize 3 yıl önce kazandırdık.POL-AGRİ Tarım Fuarı ilçemiz için büyük bir kazanım ve marka değeri olmuştur.Bu yıldan sonrada bu fuarımızı kurum,kuruluş ve STK’ların desteğiyle uluslararası bir etiket haline getirmeyi hedefliyoruz. Kısa vadede daha sonraki hedefimizde kapalı bir fuar alanını Polatlı’ya kazandırmaktır. POL-AGRİ Tarım Fuarımız bir bebekti şimdi yeni yeni yerel firmalarımızın da büyük desteğiyle yürümeye hatta koşmaya başladı. Üyelerimizin bu tür farklı sektördeki fuarları görebilmeleri için  5 yıldır yurtiçi ve yurtdışında onlarca iş gezisi düzenledik. Üyelerimizden de bu konuda yoğun talepler almaktayız. Elimizden geldiğince programlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Özellikle ihracata yönlendirebileceğimiz üyelerin katılımlarının bu anlamda önemini iyi bilmekteyiz. Çin şuan Dünya ekonomisinde lokomotif bir rol üstlenmiştir. Üretim anlamında olağanüstü bir konumdadır.Bu bakımdan Çin ürünleri fuarına iş gezisi düzenledik.Ramazan ayı olmasına rağmen üyelerimizden oldukça fazla katılım sağlandı. Her birine organizasyona katılımlarından dolayı teşekkür ederim,umarım faydalı olmuştur. Üyelerimizden talepler doğrultusunda sıklıkla bu tür iş gezileri düzenlemeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Oda üyeleri fuar gezisinin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etme şansı yakaladı.