ANKARA HAVA DURUMU8°C Çok Bulutlu

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HAKKINDA DUYURU

duyurular, paylaşımlar

Sayın Üyemiz,

T.C. Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 30.03.2021 tarih ve 2021/16  sayılı kararı ile;

• Yeni bir karar alınıncaya kadar ilimiz genelinde hafta sonları? Cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına,

• Hafta içerisinde yer alan günlerde ise (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına,

• Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla yukarıda anılan kararın C Bölümünde belirtilen yerler ve kişilerin kısıtlamadan muaf tutulmasına, karar verilmiştir.

Bu kapsamda Odamız üyesi muafiyet kapsamındaki firmaların ve yanlarında çalışanların denetimlerde bu kapsamda olduklarını belgelendirebilmelerini teminen, aşağıdaki linkte yer alan belge, firmaların kendi antetli kağıtlarına yine firmalarımızca kaşelenip, imzalanacak şekilde düzenlenecek olup, firma çalışanları için belge ekinde sunacakları SGK’dan alınan “Sigortalı Hizmet Listesi”nin eklenmesi gerekmektedir. Odamızca herhangi bir onay sürecine gerek bulunmamaktadır.

İZİN BELGESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ