ANKARA HAVA DURUMU10°C Çok Bulutlu

YENİ HİZMET BİNASI İÇİN DESTEK ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

YENİ HİZMET BİNASI İÇİN DESTEK ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Polatlı’nın en büyük ve aktif Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer alan odamız, Polatlı Belediyesi tarafından kurumumuza tahsis edilmesi düşünülen arsa için destek ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Ulvi SAKARYA ve Meclis üyelerimizle birlikte Siyasi Parti İlçe Başkanları ,Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Aysel DEMİR, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sn. Bilal Haşim AVCI, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Uğur GÜNGÖR ve İyi Parti İlçe Başkanı Sn. Muharrem DURUKAN’ a destek ziyaretinde bulunduk.

2000’ni aşkın üyemizin bulunduğu düşünüldüğünde mevcut binamızın özelikle otopark, kullanım alanı ve eğitim seminer salonlarında yetersiz kaldığı aşikar olduğundan Polatlı Belediyesi’ne yaptığımız başvuru Kasım ayı  meclis gündeminde görüşülecek. Ülkemizin birçok il ve ilçesinde emsal olan ve üyelerimize vizyon kazandıracak yeni hizmet binası arsa tahsisi için desteklerini esirgemeyen tüm siyasi parti başkanları ve temsilcilerine teşekkür ederiz.