MİLLETVEKİLİ AYDIN VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZTÜRK BAŞKAN SAKARYA’YI ZİYARET ETTİ 16 Mart 2023, 16:12

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı, Ankara Milletvekili Koray Aydın ve İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yetkin Öztürk’ün Polatlı ziyaretindeki durakların önemli noktalarından biri Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi oldu.
Başkan Sakarya, ziyaretlerinden ötürü Vekil Koray Aydın ile Yetkin Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
İLÇEMİZİ TEMSİLEN MİLLETVEKİLİ GÖRMEK İSTİYORUZ
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası ve Polatlı Ticaret Odası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: “14 Mayıs’ta Ülkemizde seçim var. Dolayısıyla bizim şehrimizde de birbirinden güzel kıymetli aday adayları, aday olacak. Aday adayları bizim için çok önemli, çünkü buradan çıkacak Milletvekilleri ile çalışacağız, birlikte yol kat edeceğiz. Polatlı’mızda uzun yıllardan beri eksikliğini yaşadığımız milletvekili çıkaramama durumumuzun bu seçimlerde son bulacağına inanıyoruz. İlçemizin yetiştirdiği önemli siyasetçilerden olan Yetkin Öztürk’ün İyi Parti İl Başkanlığında yaptığı başarılı çalışmalarına Polatlılı hemşehrisi olarak bizler şahidiz ve kendisinin milletvekili sıralarında yer alması durumunda ilçemiz başta olmak üzere Ankara’mız için önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.” dedi.
DIĞER HABERLER
-
ÜYELERİMİZE ÖZEL SAĞLANAN KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI
29 Ocak 2025, 10:16 -
MÜŞTERİ İLE ETKİLİ İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARI ÜYELERİMİZLE PAYLAŞILDI
29 Ocak 2025, 10:15 -
KOBİ’LER İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!
15 Ocak 2025, 15:06 -
KÜRESEL REKABETTE YERİNİZİ ALIN!
10 Ocak 2025, 11:40 -
GENÇ GİRİŞİMCİ FİKİRLER PROJESİ
06 Ocak 2025, 11:34 -
MESLEK KOMİTE ÜYELERİMİZ 2024 YILININ SON TOPLANTISI İÇİN BİR ARAYA GELDİ
25 Aralık 2024, 11:13 -
GENÇ FİKİRLER "GORDİON" İÇİN YARIŞACAK
12 Aralık 2024, 12:27 -
TİCARET ODASINDAN ÖĞRENCİLERE TEKNOPARK ANKARA İVEDİK OSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE TANITIM GEZİSİ
11 Aralık 2024, 17:22 -
TİCARET ODASI, ÜYELERİ VE İLÇE İÇİN YAPILACAKLAR ADINA PAYDAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
10 Aralık 2024, 10:30 -
İŞ DÜNYASINA NEFES ALDIRACAK PROJE “ NİTELİKLİ İŞGÜCÜ YETİŞTİRME PROGRAMI”
28 Kasım 2024, 11:56