ANKARA HAVA DURUMU20°C Az Bulutlu

POLATLI TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE YENİ YILDA ÖNEMLİ JEST

136646148_4898219126886680_2619433469165571800_o

Polatlı Ticaret Odası odaya ait gecikmiş aidat borcu olmayan üyelerine odadan alınan belgeleri yıl boyunca ücretsiz verecek.

Polatlı Ticaret Odası odaya ait aidatlarını zamanında ödeyen üyelerine  önemli bir jest yaptı.  Aldığı Yönetim Kurulu Kararı ile Ticaret Odası yıl boyunca odadan alınan oda sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ortaklık teyit belgesi, ihale durum belgesi, ortaklık durum belgesi, yerli istekli belgesi gibi belgeleri aidatlarını zamanında ödeyen üyelerine ücretsiz  verecek.

VADESİ GEÇMİŞ AİDAT BORUCU OLMAYAN ÜYELERİMİZE ODADAN ALACAKLARI BELGELER ÜCRETSİZ

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA yaptığı açıklamada, “Oda meclisinde yapılan istişareler sonucunda  aldığımız kararla odamıza olan aidat borçlarını zamanında ödeyen üyelerin Ocak ayından itibaren oda sicil kayıt sureti, faaliyet belgesi, ortaklık teyit belgesi, ihale durum belgesi, ortaklık durum belgesi, yerli istekli belgesi gibi belgelerini ilgili birimimize gelerek veya internet ortamında ücretsiz temin edebilirler.  Seçim sürecinde odaya kayıtlı üyelerin en çok belirtikleri sıkıntılardan birinin odadan alınan belgelerin ücretli olması idi. Seçim sürecinde belirttiğimiz gibi temel amacımız üye memnuniyetini artırmak ve iş dünyasının önündeki problemleri en aza indirgemek olduğu belirtmiştik. Bu kapsamda gecikmiş aidat borcu olmayan üyelerimiz artık odaya gelmelerine bile gerek kalmadan web sitemizin online işlemler bölümünden  bu belgeleri ücretsiz alabilirler. Polatlı  Ticaret  Odası olarak üye memnuniyetini artırmak amacıyla bu tür girişim ve çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek.  Bu hizmetin üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.