ANKARA HAVA DURUMU17°C Sağanak Yağışlı

Sri Lanka Yatırım Formu (sanal) 07-09 Haziran 2021

srilanka yatırım formu

Sri Lanka’nın en eski ve önde gelen Ticaret Odası olan Sri Lanka Ticaret Odası’nın (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (B01) ve Colombo Borsası (CSE) ile işbirliği içerisinde 07-09 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal “Sri Lanka Yatırım Forumu” organizasyonu için çalışmalar devam ediyor.

Sri Lanka Yatırım forumunun teması “Sri Lanka – Asya’nın bir sonraki büyüme cenneti” olacak ve üç günlük etkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin üst düzey liderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından gerçekleştirilecek oturumlar ve sunumlar yer alacaktır. Etkinlik kaydı ve katılım ücretsizdir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu, iş ortaklıkları da dahil olmak üzere potansiyel yatırımları Sri Lanka’ya çekmek üzere yatırım kararları için gerekli ve kapsamlı bilgileri sağlamanın yanı sıra Sri Lanka ile yabancı işadamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacaktır.

Bu forumun Türk yatırımcıları ve iş dünyasına Sri Lanka ile potansiyel taşıyan çok sayıda sektörde bağlantı kurmaları için fırsatlar sunacaktır.

Ücretsiz kayıt ve diğer detaylar için: https://invest-srilanka.lk