ANKARA HAVA DURUMU25°C Az Bulutlu

Basın Açıklamaları

ÜYELERİMİZİN GEÇMİŞ DÖNEM AİDAT BORÇLARINA YAPILANDIRMA FIRSATI

Sayın Üyemiz,

Resmi Gazete’nin 17 Kasım 2020 tarih ve 31307 no’lu sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun uyarınca;

Üyelerimizin ödenmemiş olan 2019 – 2018 – 2017 – 2016 ve daha önceki yıllara ait Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir.

-Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, en geç 31 Ocak 2021 tarihine kadar Odamıza şahsen gelerek ve/veya ekte yer alanAidat Yapılandırma Başvuru Dilekçesi‘ ni doldurularak zeynep@pto.org.tr  adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

-Yapılandırmaya başvuran üyelerimiz borçlarını peşin ve/veya 6 taksit şeklinde ödeyebilecektir.

-Belirtilen döneme isabet eden tutarlara ait tahakkuk etmiş olan gecikme zamları silinecektir.

-Yapılandırmada taksitli ödeme seçeneğini talep eden üyelerimizin;

-Yapılandırmadan faydalanacak üyelerimiz aşağıda belirtilen yöntemlerden birini kullanarak başvuruda bulunabilecektir:

a) Aidat Yapılandırma Başvuru Dilekçesi doldurularak dilekçe ile Odamıza şahsen,

b)Aidat Yapılandırma Başvuru Dilekçesi doldurularak zeynep@pto.org.tr adresine e-posta yoluyla,

*E-Posta yoluyla yapılan başvurular yine e-posta yoluyla cevaplandırılacaktır.